1a Bandera blava Vila de Cambrils

09/09/2018 - Cambrils

Organitza:


Data inici:   09/09/2018 a les 10:00:00
Data fi:   09/09/2018 a les 14:00:00
Adreça:   Platja Riera d'Alforja - 43850 Cambrils
Mapa:    

Descripció:

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils us vol fer partícips i convidar-vos a la Regata Social de Rem amb llagut que es celebrarà el proper diumenge 9 de Setembre al matí a la nostra Vila.

Vent d’Estrop, des del seu naixement, l’any 2004, sempre ha estat treballant per donar passos endavant i crear un club emprenedor, il·lusionant, generador de noves experiències, nous camins que portin a l’ objectiu ben clar que es gaudir fent esport de manera compromesa i a la vegada compartint les inquietuds i interessos de las persones, per això som un club amb un gran pes social.

Com cada any, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, organitza la Regata Social com a culminació d’una temporada on els nostres vogadors han participat, s’han esforçat per començar i millorar en l’esport que més ens agrada, el rem.

Aquest any i com agraïment a la gent de la nostra Vila, que sempre ha estat al nostre costat de manera incondicional, encoratjant-nos, participant en els nostres events, col·laborant en tot tipus d’activitats, animant en els nostres desplaçaments i moltes coses més, estem amb deute amb tots ells i per això, aquest any volem fer una gran Festa de Rem, volem que sigui el començament d’una nova Etapa, on es realitzaran una sèrie de proves on els participants gaudiran posant a prova la tècnica i la força.

Com el seu nom indica, el guanyador de las proves rebrà com a premi una Bandera Blava amb l’escut de Cambrils. Creiem que és un bon trofeu, ens enorgulleix molt poder-lo regalar i pensar que en algun lloc d’algun club hi haurà un trosset de Cambrils i del nostre club.

Serà una festa d’esport on també inclourem altres activitats per gaudir, com poden ser participació d’altres entitats, sortejos, regals, dinar de germanor, actuacions musica i ball... També important i a la vegada, per el nostre Club, una gran il·lusió, farem un homenatge i reconeixement al nostre tant estimat Fede Baillo , soci honorífic del nostre club que ens va deixar aquest any, consistirà amb el lliurament d’un record del nostre club a una entitat de Cambrils.

Així doncs, només dir-vos que us animeu a venir i que participem conjuntament amb tota aquesta gran festa. Serà per Vent d’Estrop una gran satisfacció poder tenir-vos a Cambrils el dia 09 de Setembre per compartir la nostre passió per aquest gran esport.

Us agraïm per endavant la vostra participació,

Carles Anguera
President de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils

 

Participants:

Jorge

Clubs Participants:

Imatges:

Iniciar Sessió

 
  No tens un compte?
 
Has oblidat la contrassenya?