DESEMBARCAMENT MIQUELETS ARENYS

14/06/2015 - ARENYS DE MAR

Organitza:


Data inici:   14/06/2015 a les 09:00:00
Data fi:   14/06/2015 a les 14:00:00
Adreça:   PLATJA DE LA PICORDIA - 08350 ARENYS DE MAR
Mapa:    

Descripció:

El proper cap de setmana podrem tornar a gaudir de la recració històrica de la Guerra de Successió amb la presència dels Miquelets de Catalunya a Arenys de Mar i de Munt.

D'aquesta manera, tant dissabte com diumenge les tropes dels Miquelets s'instal•laran a casa nostra i ens permetran conèixer com era el dia a dia en el camp de batalla.

Així, el dissabte al matí es farà a Arenys de Munt el muntatge del campament a la pedrera de la casa Jalpí (Rucs del Far) i durant tot el dia hi haurà maniobres d'infanteria i cavalleria pel Parc de Can Jalpí.

Per la tarda, l'acció es traslladarà a Arenys de Mar, on es farà un acte d'homenatge al sometent d'Arenys al Rial llarg. I, a continuació,arribarà la flota de l'expedició del Diputat militar al Port d'Arenys.

Ja a la nit, de nou al Parc Jalpí, hi haurà música, balls i activitats de nital campament.

Pel que fa a diumenge, al matí es podrà assistir a les maniobres de desembarcament dels fusellers del coronel Amill a la platja d'Arenys, mentre que al migdia hi haurà l'acte de benvinguda a les tropes a la plaça de l'Església. Posteriorment les tropes es concentraran al campament de Can Jalpí on portaran a terme altres activitats i maniobres fins que es tanqui la jornada.

Aquesta és la segona vegada que els Miquelets de Catalunya estaran a Arenys, després que l'any passatja recreessin el desembarcament del coronel Amill amb motiu d'un dels actes de commemoració del Tricentenari que es van fer a la nostra vila.

En aquest event no hi poden participar embarcacions d'altres clubs, però si algun vogador o vogadora hi vol participar, es pot posar en contacte amb nosaltres.

Participants:

Clubs Participants:

Imatges:

Iniciar Sessió

 
  No tens un compte?
 
Has oblidat la contrassenya?