La Musclada

20/06/2015 - Sant Carles de la Ràpita

Organitza:


Data inici:   20/06/2015 a les 09:00:00
Data fi:   20/06/2015 a les 18:00:00
Adreça:   Avinguda dels Alfacs - 43540 Sant Carles de la Ràpita
Mapa:    

Descripció:

La Musclada Concebuda com una sortida lúdica, és una excursió per una part del delta de l'Ebre en llagut català oberta a tots els clubs.

Punt de trobada:

  • 9,30h. En Sant Carles de la Ràpita, entrada de Sant Carles Marina SA avinguda dels Alfacs TV 3408. Sortida en grup amb els vehicles en direcció a Poble Nou del Delta per seguir fins a la platja del Trabucador, on desembarcarem les embarcacions a la part interna de la punta de la banya
  • 10,30h. Sortida de les embarcacions en direcció al xiringuito La Costa a uns 14km. En aquest punt els vehicles i acompanyants tornen a Sant Carles de la Ràpita en una zona assignada amb rampa per retirar les embarcacions al nostre retorn.Després s'hauran de desplaçar a peu (300m.) fins al punt de sortida del vaixell que els portés al Xiringuito de la Costa.
  • 14h. aproximadament arribada al xiringuito La Costa de les embarcacions, dinar en grup i descans per gaudir del lloc.
  • 16h. Sortida de les embarcacions i retorn a Sant Carles de la Ràpita uns 8 km. Els acompanyants tornaran amb el vaixell al port i es dirigiran a la zona de la rampa per esperar les embarcacions.
  • 18h. Aproximadament arribada a Sant Carles de la Ràpita carregar les embarcacions i final de "La Musclada"

El preu de la inscripció és de 25 € inclou:

El menú: amanida de la casa, musclos, arròs-fideuà, postres i beguda. Trasllat amb el vaixell des de Sant Carles al xiringuito i retorn dels acompanyants.

Participants:

Xavier
Sergi
Anna
ricard
Merce
Daniel
Noemi

Clubs Participants:

Imatges:

La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada La Musclada

Iniciar Sessió

 
  No tens un compte?
 
Has oblidat la contrassenya?